Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

novinky
15. januára 2020

Ďakujem vám za rok 2020

Najväčší dar a najkrajší pocit na tom celom je to ,keď s vami môžem “len byť”. Keď vás tie piesne čo i len trošku tešia a nás dokopy tak čarovne spájajú. Sú pre mňa darom od Boha, tak ako vy ♥. Ďakujem, že ste a prajem všetkým požehnaný rok 2020, plný tých najkrajších chvíľ ♥.
novinky
15. januára 2020

Náš nový videoklip je na svete

Ďakujeme za videá, ktoré ste nám posielali. Bolo ich tak veľa, že žiaľ sa nám nepodarilo vybrať všetky, ale ďakujeme aj tým, ktorých videá v klipe nie sú ♥. Požehnané vianočné obdobie všetkým:) a ľúbme sa:-)
novinky
15. januára 2020

Pozývame na koncert Vianoce v Tatrách

Na koncerte zahráme okrem vlastných vianočných piesní aj skladby, ktoré vyšli na predošlých albumoch a aj novinky, ktoré sa objavia až na pripravovanom albume. Bude to príjemný hudobný večer v krásnom prostredí našich tatranských hôr.

Najbližšie koncerty

20.3.2020 Gbely
1.5.2020 Malacky
2.5.2020 Zlín CZ
5.5.2020 Benefícia Žilina
16.5.2020 Přibyslav CZ
23.5.2020 Bratislava – Karlova Ves
29.5.2020 Svidník – Rusínsky festival
6.6.2020 Trnava – Festival Lumen
7.6.2020 Piešťany – Otvorenie kúpeľnej sezóny – 16:00
19.6.2020 Červený kláštor – Zamagurské folklórne slávnosti – 21:00
26.6.2020 Jahodná pri Košiciach – Festival NATURE – 21:00
27.6.2020 Sučany – 19:00

Videogaléria

Zachovám si svoju tvár

Nenahraditeľná

Čaro obyčajných vecí

Čaro obyčajných vecí

Diskografia

Len tak sa stíšim

  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988), vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS, vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe. Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 905 840 512
manager@simamartausova.sk

Autogram

Ak chcete fotografiu Simy Martausovej s jej podpisom, vložte do obálky druhú obálku s vašou adresou a so známkou v hodnote 0,70€ a obratom vám fotografiu pošleme späť. Takúto žiadosť o autogram pošlite na adresu agentúry:

L&L Creatives s.r.o.
Brezová 729/5
900 42 Dunajská Lužná