Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

novinky
8. decembra 2020

Nový album Oslobodená

Nový album OSLOBODENÁ, ktorý je pre mňa veľmi osobný a vďaka ktorému aspoň takto na diaľku “budeme spolu”♥️ je už dostupný cez predpredaj 👉 Spinaker 🙂 a už aj na všetkých digitálnych platformách 🎼 Nájdete na ňom aj našu vianočnú pieseň:)🎄
novinky
8. decembra 2020

Tancujú zvony aj s vašimi videami

Pieseň Tancujú zvony, ktorá je o láske a dobre, ktoré sú v hĺbke každého človeka, ale hlavne o radosti a očakávaní narodenia Ježiška, je už na svete:-) Ďakujem za videá, ktoré ste posielali!:) hoci sa nezmestili všetky, teším sa z každého jedného a veľmi si to vážim:) Prajem vám požehnaný advent ✨ “V ľuďoch vždy víťazíš, aj keď sa búria”
novinky
8. decembra 2020

Skladba Červené polia dostala videoklip

Vytvoriť skladbu “Červené polia” pre film Správa bol pre mňa silný zážitok, lebo som ju skladala tesne potom, ako som film mohla vidieť a týka sa témy, ktorá je stále silná a nemali by sme na ňu zabudnúť...

Najbližšie koncerty

Koncert Sima Martausová s kapelou a sláčikovým kvartetom – 04.09.2020 19:00 – Skalica – INFO

Videogaléria

Tancujú zvony

Červené polia

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Diskografia

Oslobodená

  1. Oslobodená
  2. Sonety
  3. Venuša
  4. Otcova Roľa (Ivan Krasko)
  5. Podoby
  6. Len ma ľúb
  7. Zachovám si svoju tvár
  8. Srdce nepokojné
  9. Zore
  10. Láska vyháňa strach
  11. Slovo chlapa
  12. Tu sei quasi morto
  13. Červené polia
  14. Tancujú zvony
  15. Tatry

Len tak sa stíšim

sima martausová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988), vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS, vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe. Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2020: Oslobodená (Moja muzika, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk