Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

sima martausová, františek rábek, Cena Fra Angelica 2021
novinky
8. júna 2021

Cena Fra Angelica

Dnes Konferencia biskupov Slovenska udeľovala ceny Fra Angelica (patróna umelcov). Veľmi si vážim a ďakujem, že som sa aj ja mohla ocitnúť medzi ocenenými 🙂 Páči sa mi byť odovzdaná v Božích rukách, ktorý mi zároveň necháva slobodnú vôľu:) Páči sa mi spolupráca Boha a človeka (nielen v hudbe) 🙂 ďakujem
sima martausová podoby
novinky
20. apríla 2021

Pieseň Podoby dostala videoklip

O láske k ľuďom, k Bohu, k sebe samej, k hudbe, k horám... O tom, aby sme sa nesúdili, aby sme si vedeli navzájom dopriať, aby sme sa prijímali takí akí sme, lebo do našich sŕdc vidí len ten Najvyšší:) ...o tom je pieseň Podoby, ktorá verím,že vás poteší a možno aj trošku povzbudí v láske:-)

Najbližšie koncerty

Koncert Sima Martausová na festival Lumen – Amfiteáter Trnava – 5. júna 2021 – 20:30 LÍSTKY TU

Videogaléria

Tancujú zvony

Červené polia

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Diskografia

Oslobodená

  1. Oslobodená
  2. Sonety
  3. Venuša
  4. Otcova Roľa (Ivan Krasko)
  5. Podoby
  6. Len ma ľúb
  7. Zachovám si svoju tvár
  8. Srdce nepokojné
  9. Zore
  10. Láska vyháňa strach
  11. Slovo chlapa
  12. Tu sei quasi morto
  13. Červené polia
  14. Tancujú zvony
  15. Tatry

Len tak sa stíšim

sima martausová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988), vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS, vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe. Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2020: Oslobodená (Moja muzika, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk