Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

sima martausová
novinky
15. januára 2020

Ďakujem vám za rok 2020

Najväčší dar a najkrajší pocit na tom celom je to ,keď s vami môžem “len byť”. Keď vás tie piesne čo i len trošku tešia a nás dokopy tak čarovne spájajú. Sú pre mňa darom od Boha, tak ako vy ♥. Ďakujem, že ste a prajem všetkým požehnaný rok 2020, plný tých najkrajších chvíľ ♥.
sima martausová
novinky
15. januára 2020

Náš nový videoklip je na svete

Ďakujeme za videá, ktoré ste nám posielali. Bolo ich tak veľa, že žiaľ sa nám nepodarilo vybrať všetky, ale ďakujeme aj tým, ktorých videá v klipe nie sú ♥. Požehnané vianočné obdobie všetkým:) a ľúbme sa:-)
sima martausová
novinky
15. januára 2020

Pozývame na koncert Vianoce v Tatrách

Na koncerte zahráme okrem vlastných vianočných piesní aj skladby, ktoré vyšli na predošlých albumoch a aj novinky, ktoré sa objavia až na pripravovanom albume. Bude to príjemný hudobný večer v krásnom prostredí našich tatranských hôr.

Najbližšie koncerty

Koncert Sima Martausová s kapelou a sláčikovým kvartetom – 04.09.2020 19:00 – Skalica – INFO

Videogaléria

Láska vyháňa strach

Srdce nepokojné

Zore

Len tak sa stíšim

Diskografia

Len tak sa stíšim

sima martausová
  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988), vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS, vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe. Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk