https://www.youtube.com/watch?v=Rqj1AOa-yzE

Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!

Vďaka vám má zmysel to, čo robím a hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha, má vďaka vám ešte krajší rozmer.

Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

sima martausová, františek rábek, Cena Fra Angelica 2021
novinky
8. júna 2021

Cena Fra Angelica

Dnes Konferencia biskupov Slovenska udeľovala ceny Fra Angelica (patróna umelcov). Veľmi si vážim a ďakujem, že som sa aj ja mohla ocitnúť medzi ocenenými 🙂 Páči sa mi byť odovzdaná v Božích rukách, ktorý mi zároveň necháva slobodnú vôľu:) Páči sa mi spolupráca Boha a človeka (nielen v hudbe) 🙂 ďakujem
sima martausová podoby
novinky
20. apríla 2021

Pieseň Podoby dostala videoklip

O láske k ľuďom, k Bohu, k sebe samej, k hudbe, k horám... O tom, aby sme sa nesúdili, aby sme si vedeli navzájom dopriať, aby sme sa prijímali takí akí sme, lebo do našich sŕdc vidí len ten Najvyšší:) ...o tom je pieseň Podoby, ktorá verím,že vás poteší a možno aj trošku povzbudí v láske:-)

Najbližšie koncerty

Na tomto mieste vám rada oznámim svoj najbližší koncert. Už sa na vás teším!

Videogaléria

Diskografia

Len tak sa stíšim

sima martausová

Na mojom najnovšom albume nájdete tieto pesničky:

  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988).

Vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS. Vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe.

Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje, je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:

2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2016 – Turné Smej sa, duša moja

Ocenenia:

2020 – Osobnosť televíznej obrazovky
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý

Diskografia

2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)

Slová o Sime

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk