https://www.youtube.com/watch?v=Rqj1AOa-yzE

Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!

Vďaka vám má zmysel to, čo robím a hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha, má vďaka vám ešte krajší rozmer.

Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

Láska vyháňa strach
novinky
12. apríla 2020

Láska vyháňa strach

Ahojte:) Neplánovane som sa rozhodla podeliť sa s vami o klavírnu pieseň “Láska vyháňa strach” (ako malé povzbudenie do týchto dní) ♥️ verím, že poteší:) Je to pieseň, v ktorej si predstavujem, ako sa Boh prihovára človeku, ktorý je v núdzi a čaká na Jeho pomoc..
sima martausová
novinky
12. apríla 2020

Krištáľové krídlo

Ďakujem za toto krásne ocenenie:) ✨ Patrí nie len mne, ale aj vám, našim fanúšikom, mojej milovanej kapele a Bohu, ktorý mi dal ten dar, že vôbec tvorím a delím sa o to s vami🎶:) Ďakujem
sima martausová
novinky
15. januára 2020

Ďakujem vám za rok 2020

Najväčší dar a najkrajší pocit na tom celom je to ,keď s vami môžem “len byť”. Keď vás tie piesne čo i len trošku tešia a nás dokopy tak čarovne spájajú. Sú pre mňa darom od Boha, tak ako vy ♥. Ďakujem, že ste a prajem všetkým požehnaný rok 2020, plný tých najkrajších chvíľ ♥.

Najbližšie koncerty

Na tomto mieste vám rada oznámim svoj najbližší koncert. Už sa na vás teším!

Videogaléria

Diskografia

Len tak sa stíšim

sima martausová

Na mojom najnovšom albume nájdete tieto pesničky:

  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988).

Vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS. Vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe.

Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje, je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:

2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2016 – Turné Smej sa, duša moja

Ocenenia:

2020 – Osobnosť televíznej obrazovky
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý

Diskografia

2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk