https://www.youtube.com/watch?v=Rqj1AOa-yzE

Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!

Vďaka vám má zmysel to, čo robím a hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha, má vďaka vám ešte krajší rozmer.

Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

novinky
26. októbra 2020

Videoklip k piesni Zore uzrel svetlo sveta

Pieseň ZORE, ktorú som zložila pre Deťom s rakovinou n.o. (kde už piaty rok je mi cťou byť jednou z ambasádorov)... je už na svete. Naspievali sme ju spolu s Dievčenským speváckym zborom Sro.♥ V klipe sú deti-dospelí, ktorí svoj boj zvládli, ako povzbudenie pre tých, ktorí ešte bojujú.
novinky
26. októbra 2020

Ďakujem vám za OTA

Ďakujem vám za vaše hlasy, ale hlavne za to, že ste a že pri mne stojíte, lebo to je najkrajšia cena:-) Ďakujem aj za vaše povzbudivé správy! A najviac ďakujem Pánu Bohu za dar, požehnanie.. vždy si Ho zastanem. On si ma nikdy nedal a ani ja si nikdy nedám Jeho ♥

Najbližšie koncerty

Na tomto mieste vám rada oznámim svoj najbližší koncert. Už sa na vás teším!

Videogaléria

Diskografia

Len tak sa stíšim

sima martausová

Na mojom najnovšom albume nájdete tieto pesničky:

  1. Voda
  2. Baránok
  3. Pieseň a šál
  4. Móda
  5. Čaro obyčajných vecí
  6. Do stratena
  7. Len tak sa stíšim
  8. Nenahraditeľná (akustická verzia)
  9. Leonardo
  10. Svetlá, Modlitba (bonus)
  11. Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus)

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988).

Vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS. Vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe.

Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje, je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril”

Absolvované turné:

2018 – Turné so sláčikovým kvartetom
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2016 – Turné Smej sa, duša moja

Ocenenia:

2020 – Osobnosť televíznej obrazovky
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii “speváčka roka”
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý

Diskografia

2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)

Kontakt

Ľubomír Šesták
+421 915 782 994
manager@simamartausova.sk